Www.somaliunit.com :: view topic – somalische president

View previous topic :: View next topic   Author Message Lost in translation
Die Hard

Joined: 12 Jan 2005
Posts: 75

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PostPosted: Wed Jan 12, 2005 9:47 pm    Post subject: Reply with quote

Ik weet geen een knikker over die gast, voor mij part is die mijn vader i dont know a sh*t about him maar mijn punt is dat somaliers nooit tevreden zijn. Stel je voor hij was van een andere clan, zouden die andere gasten blij zijn denk je?? Simpel nEeeej, dan zouden zij met samenzweringcomploten komen. Duss echt people change your attidude. Die gast leeft niet voor eeuwig. ooit is het 1 van ons die op zo’n positie ruleerd over SOmalia/Somaliland, en die moet dan iets representen dat wij (future somaliers) achter kunnen staan, en mee eens zijn TOCHHHHHHHH. Of willen jullie dit voor eeuwig mee doorgaan???

Ik ben BLIJJJJ. Krijgen we tenmiste een STAAT. de rest is bijzaak.

Peace
_________________
“Son do you know why I’m stoppin you for?”

Cause I’m young and I’m black and my hat’s real low

Or do I look like a mindreader sir? I don’t know